Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα | ΤΗΛ. 2102203495

Τρόποι πληρωμής

 

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

H πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται απευθείας στον λογαριασμό μας μέσω του online συστήματος ασφαλών τραπεζικών πληρωμών της Eurobank, δίχως άλλη χρέωση. Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστική ή προπληρωμένης σας κάρτας από οποιαδήποτε τράπεζα με απόλυτη ασφάλεια.

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω του συστήματος ασφαλείας  της Eurobank, με προηγμένα πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης, που προστατεύουν τη μεταφορά των ευαίσθητων δεδομένων σας στο διαδίκτυο.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η κατάθεση / έμβασμα πραγματοποιείται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank, με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση“. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:

EUROBANK

Τράπεζα
EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού:
0026 0438 11 0200 511092

IBAN Λογαριασμού:
GR 630 2604 3800 0011 0200 511 092

Δικαιούχος: ΒΛΑΧΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή στον υπάλληλο της ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά έως και 70€

Δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής σε περίπτωση αποστολής μέσω μεταφορικών εταιρειών.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το my-tools.gr.

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα my-tools.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους των συναλλαγών. Η ισχύς των νέων όρων ξεκινά με την ανάρτηση τους στο site.