Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα | ΤΗΛ. 2102203495

Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της My tools (www.my-tools.gr) προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

  • Αποστολή στη διεύθυνση που θα υποδείξετε με courier 

Η παραγγελία σας αποστέλλεται σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS το πρωί της ημέρας παραλαβής του δέματός σας.

 

  • Αποστολή σε υποκατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνει το δέμα σας στο υποκατάστημα της ταχυμεταφορικής, παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός δέματος ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες.

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε υποκατάστημα του δικτύου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS εφόσον το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή στο υποκατάστημα που έχετε επιλέξει.

 

  • Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρείας

Όταν πρόκειται για προϊόντα μεγάλου βάρους η παράδοση γίνεται απο μεταφορική εταιρεία και ενημερώστε και τηλεφωνικώς για το κόστος.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς μέσω της γραμματείας.

Θα πρέπει να μας ενημερώνετε γραπτώς, μέσω e-mail ότι είστε ενήμερος και επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραμείνει ή όχι ενεργή.

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους.

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του courier Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει .

Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό email που θα επιβεβαιώνει την αποστολή της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο της εταιρίας μας (+30 2102203495, ή μέσω email στο info@my-tools.gr για οποιαδήποτε πληροφορία.

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του courier Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει ή μέσω μεταφορικής εταιρείας

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της παραγγελίας σας εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή της.

Μετά την παράδοση εάν επιθυμείτε αλλαγή, θα πρέπει να επιστραφούν τα προϊόντα στην έδρα μας όπως παραλήφθηκαν, σε άριστη κατάσταση χωρίς να έχει αλλοιωθεί η συσκευασία τους ή έχει γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση στο προϊόν. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.