Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα | ΤΗΛ. 2102203495

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, διαβάστε προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.my-tools.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.my-tools.gr  συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους Όρους, μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

Για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα θα πρέπει να είστε ενήλικες (άνω των 18 ετών), άλλως απαιτείται πρότερη γονική άδεια και να έχετε έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Προσωπικά στοιχεία χρήστη – επίσκεψη στον ιστότοπο

Οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε υποβάλλονται σε επεξεργασία. Ο χρήστης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι  δίδει τη συγκατάθεσή του να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά του στοιχεία (διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τηλέφωνο κ.α), όπου αυτός ο ίδιος γνωστοποιεί στο διαχειριστή του e-shop, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο για την παραλαβή της παραγγελίας σας ή να ενημερώνεστε για σχετικές προωθητικές ενέργειες προϊόντων του e-shop, για διαφημιστικές καμπάνιες, νέα προϊόντα, εκπτωτικές προσφορές κ.α. Επιπλέον με τη συγκατάθεσή σας δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή.  Αν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

Εάν πιστεύουμε εύλογα ότι έχει γίνει τέτοια παραγγελία, θα έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές.

Υποχρεώσεις χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.my-tools.gr  αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

Διαθεσιμότητα υπηρεσιών

Τα προϊόντα που προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο διατίθενται στην Ελλάδα και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλες οι παραγγελίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι πλέον σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας προτείνουμε προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας. Εάν δεν επιθυμείτε αλλαγή της παραγγελίας σας, θα επιστρέψουμε οποιοδήποτε ποσό χρημάτων που ενδεχομένως έχετε πληρώσει.

 

Άρνηση παραγγελίας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε οποιαδήποτε προϊόντα από αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή ή να καταργήσουμε ή να επεξεργαστούμε οποιοδήποτε υλικό ή περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο. Κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, ενδέχεται να υπάρξουν εξαιρετικές περιστάσεις που ενδέχεται να χρειαστεί να αρνηθούμε να διεκπεραιώσουμε μια παραγγελία.

 

Γενικοί όροι

Το www.my-tools.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της.

 

Δεν θα υπάρξει καμία σύμβαση για κανένα προϊόν μεταξύ εσάς και εμάς, μέχρις ότου η παραγγελία σας γίνει δεκτή από εμάς. Εάν δεν δεχτούμε την προσφορά σας και τα χρήματα έχουν ήδη αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, αυτά θα επιστραφούν πλήρως.

Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, θα πρέπει να ακολουθήσετε την ηλεκτρονική διαδικασία αγορών και να πατήσετε το κουμπί “Πληρωμή” για να υποβάλετε την παραγγελία. Στη συνέχεια  θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (“Επιβεβαίωση Παραγγελίας”). Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε αποδοχή από εμάς και θα επιβεβαιώσουμε την αποδοχή σας στέλνοντάς σας ένα ακόμα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει ότι το προϊόν έχει αποσταλεί (“επιβεβαίωση αποστολής”).

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο www.my-tools.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του my-tools.com και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.my-tools.gr ή οπιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το my-tools.gr  ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του my-tools.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.